Kinderen

Zelfstandig op pad

Vakantiepark Château Cazalères is in alle opzichten een kindvriendelijk park. Voor elke (kinder)leeftijd zijn er aantrekkelijke activiteiten. De speeltuintjes bij het Château, de minigolf en het kinderbad zijn geliefd bij onze kleine gasten. Voor grotere kinderen (tot 99 jaar…) geven de tafeltennistafels, de tennisbanen, de jeu-de-boules banen en de grote zwembaden veel plezier en sportiviteit. Door de overzichtelijke indeling van het park, met het Château en de zwembaden als centrale plek van samenkomst, zijn jong en oud er snel vertrouwd. Jonge kinderen vinden snel zelfstandig hun weg over het park, naar het zwembad of naar een nieuw vriendje of vriendinnetje.

Zwembad veilig omheind

Zoals gebruikelijk en wettelijk voorgeschreven zijn alle zwembaden op Vakantiepark Château Cazalères omheind met hekwerken met kindveilige sluitingen.

cropped-Chateau-Cazalères-Zwembad-3.jpg

Het royale kinderbad is daarnaast ook nog specifiek afgegrensd van de andere twee baden. Zo kunnen uw jonge kinderen zich heerlijk uitleven.

Veilig omheind ploeterzwembad voor de allerkleinsten
20150829-18-49-11_tn

Animatie

In het hoogseizoen verzorgd het Nederlandstalige animatieteam alle dagen activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën. Favoriet is en blijft de ‘Happy Dicso’ om 17.00 uur ’s middags. Maar ook voor zwembadspelletjes, voetbal, hockey, lekker knutselen, levend stratego, etc., kun je bij het team terecht. En wil je eens lekker griezelen? Regelmatig worden op en rond het terrein van het park spooktochten georganiseerd. Of doe mee aan ‘Cazalères Got Talent’ en steel daar gewoon even de show! Ten overvloede: deelname aan animatie-activiteiten is gratis. In de meivakantie (Nederland) wordt veelal een beperkt animatieprogramma georganiseerd. De receptie kan u hierover informeren.

Kinderanimatie aan het zwembad
20150828-17-19-18_tn

Elke vrijdagavond afscheidskampvuur

Poolbar

Geen zin om zelf te koken! Bij de poolbar kunt u terecht voor Frietjes, (Hollandse) kroketten , frikadellen, kip nuggets, etc. Af en toe erg lekker, zowel voor groot als voor klein!